Lelőhelyek

az egyik kommentben érkezett hozzánk egy kérdés, hogy a gyapjútündérekhez hol lehet beszerezni a hozzávalókat. mivel több ilyen bejegyzést is tervezünk, gondoltam jó lesz ha itt egy oldalon összegyűjtjük a kedvenc lelőhelyeinket. a listát folyamatosan szerkeszteni fogom, ezért érdemes újra és újra benézni néha.


Kincsesműhely (XVII.kerület)
Ez egy csodabolt. Akkor is érdemes ide eljönni, ha az ember messziről jön. Mindenféle színű és fajtájú gyapjú(kártolt, szalag, mese), gyapjúfilc, natúr és festett selymek, gyapjú fonalak és egyéb érdekességek. Itt minden megtalálható ami egy gyapjútündérhez kell, de annál még sokkal sokkal több. Olyan különlegességek vannak itt, mint préselt selyemlap vagy nyers selyemszál..stb columbus ruhafesték mindenféle színben, nemezeléshez tű, szappan és gyönyörű kézműves termékek.
Ha nem akartok sokat költeni, ne vigyetek sok pénzt, mert mindet ott fogjátok hagyni amitek csak van. Pedig az árak barátiak, mindenből lehet kis mennyiséget is venni.

mindenféle gyapjú, gyapjúfilc,columbus festék, kosárfonás kellékei és egyéb kézműves kellékek
a környezettudatosság jegyében pedig mosószóda.
csak neten elérhető.

Gyapjúvarázs (volt Steinerbaba)
Mindenféle gyapjú, gyapjúfilc, fonal, minden ami egy waldorf baba varrásához kell, alapanyagok és eszközök is. Egy nagyon kedves waldorfos anyuka csinálta a Szadai oviból, mostanában volt tulajdonos váltás, de a választék csak bővült.Rikker János Gyapjúfonó
kártolt gyapjú, merinói és sima, szalaggyapjú és mindenféle gyapjúfonal7131 Tolna
Temető utca 2.

Telefon:74/443-083
Mobil:30/288-8385
Fax:74/443-083

színes és natúr kártolt gyapjú, fonalak és egyéb gyapjútermékek

Barkafonal
fantasztikus minőségű fonalak természetes alapanyagból, remek áron