2010. október 24.

Hivatalos megnyitó - szösszenetek

Óvodánk hivatalos megnyitója családias légkörben, illusztris vendégekkel és sok finom falattal megkoronázva zajlott!

Néhány gondoltat a szülői közösség résztvevőinek szemszögéből:

„tök jó, hogy átjöttek a szemben lévő oviból! 3-an !
És volt Csomor Ervin és az elmaradhatatlan ÁNTSZ :)
Finomak voltak a kaják, profi volt az ajándék és a szóró lap. És jó hogy ott voltam, mert megtudtam, hogy az öltöző fogasait Betti szabta ki, pedig azt hittem egy asztalos...”
G.É.

„Nemcsak hogy átjöttek az oviból, hanem nagyon lelkesek is voltak, tényleg nagyon örültek a meghívásnak, tetszett nekik, a hasonlóságokat emelték ki a két ovi közt, gyűjtötték az ötleteket, és azt mondták, hogy remélik, hogy mi sok kerületi gyereket szeretnénk fogadni.
Csomor Ervin beszédéből nekem a szívesen látott kerületi sokszínűség maradt meg és hogy járdát ígért nekünk :)
Áron is nagyon jól beszélt, meg Gabi is :) ...és Frici gyerekei is cukik voltak, amikor Áron beszéde közepén felismerték a kivetítőn folyamatosan futó slide-showban az apukájukat, és efölötti örömüket mindannyiunk tudtára adták - ő a mi saját apukánk! - felkiáltásokkal emelve az ünnep fényét.
Vera gyönyörűen énekelt.
Az öltözőfogasokat én sem tudtam, hogy Betti szabta, tegnapig :) „
R.G.

„Szerintem nagyon családias, hangulatos kis megnyitó volt. Nekem nagyon átjött, hogy mindenki, aki ott volt, nyitott szívvel és érdeklődéssel érkezett. Minden süti isteni volt, természetesen nem volt olyan, amit ne kóstoltam volna… még egyszer köszönjük mindenkinek a sok segítséget, angyalkákat, szórólapot, időt, energiát….”
K.G.

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki részt vett az ünnepségén!


További képek hamarosan….


Nincsenek megjegyzések: