2010. június 21.

Elkezdtük…

 
Szombaton a szülők lelkes kis csapata megszállta a Hársfa utcát, hogy az elképzeléseiket formába is öntsék. Beszámoló 1.0.


Sok dolog történt szombaton. A leendő csoportszobában falat, pultot bontottunk, a fürdőszobában levertük a csempét, kibontottuk a zuhanytálcákat és átjárót ütöttünk a falába. Lebontásra került az előtér falát körbeölelő lambéria is, a lányok nagyon lelkesen tépték. 

Kint a kertben is folyt a munka, a rossz helyen lévő növényzettől kellett megszabadulnunk.

Szép számban képviseltették magukat mind az új, mind a régi szülők. Végre, azt hiszem, kezdek tisztába kerülni a nevekkel, arcokkal, de azért még mindig vannak homályos részek.

És voltak ám gyerkőceink is, akik szorgalmasan hordták a kibontott és megtisztított téglákat, és még szorgosabban fogyasztották az ideiglenes konyhában felhalmozódott finomságokat – amivel a gondos anyukák készültek. Kár, hogy erről nem készültek képek, bizony, ösztönzőleg hatottak a munkakedvre! Köszönjük a sok jó falatot, amit hoztatok!!!    (A következő alkalomra talán szükségünk lesz egy kemping asztalra, mert a szupi kis büféasztalunkat is elbontják…)
A sok pozitív dolog mellett, megemlíteném, hogy sajnos a nap nem telt el baleset nélkül, Zoli, reméljük, már jobban van a hátad!!!

Elszántságban és eszközökben azt hiszem, nem szenvedtünk hiányt, a létszámot viszont lehetne fokozni. Kedves barátok, ismerősök, minden szabad kéznek nagyon örülünk, cserébe egy lelkes csapatot, és finom harapnivalókat ígérhetünk 

Számomra egy élmény volt, jól éreztem magam, és jól esett a munka! Remek érzés lesz majd nap mint nap a saját kezünk munkáját látni, ha egyszer elkészülünk.


Köszönöm mindenkinek, aki ott volt szombaton!

Manka


szerző: Manka (igen, azért nem ismeritek, mert épp most csatlakoztak hozzánk és lám lám, példaértékűen lelkesek)
megsúgom: az utolsó képen ő lapátolja a sittet a fürdőben

Nincsenek megjegyzések: